Ook shorttrackers naar laatste acht

15 november 2013 om 16:35 door © 2013 ANP
Ook shorttrackers naar laatste acht

KOLOMNA (ANP) - Na de vrouwen hebben ook de mannen van de Nederlandse shorttrackploeg zich vrijdag bij het tweede olympisch kwalificatietoernooi in Kolomna geplaatst voor de halve finales op de aflossing. Daarmee stelden Daan Breeuwsma, Sjinkie Knegt, Freek van der Wart en Niels Kerstholt deelname als team aan de Winterspelen normaal gesproken veilig. Het houdt ook in dat bondscoach Jeroen Otter vijf mannen mag afvaardigen naar Sotsji.

De Nederlandse mannen, vorige week derde in Turijn, eindigden in hun heat voor een plaats in de halve finales als tweede achter de Zuid-Koreanen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d