Miami Heat kan weer winnen

4 november 2013 om 07:20 door © 2013 ANP
Miami Heat kan weer winnen

MIAMI (ANP) - Miami Heat heeft na twee nederlagen op rij weer eens gewonnen in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie NBA. Onder aanvoering van LeBron James was de titelverdediger zondagavond (plaatselijke tijd) met 103-93 te sterk voor Washington Wizards. Miami Heat had de vorige duels met Philadelphia 76ers en Brooklyn Nets verrassend verloren.

De sterrenploeg van coach Erik Spoelstra moest het vooral hebben van het scorend vermogen van de 'Big Three'. James was goed voor 25 punten, Chris Bosh tekende voor 24 punten en Dwyane Wade kwam tot 20. ,,Dit leek er weer op'', zei Spoelstra, wiens ploeg vorig jaar januari voor het laatst drie duels op rij verloor.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d