Magnussen vervangt Perez bij McLaren

12 november 2013 om 08:15 door © 2013 ANP
Magnussen vervangt Perez bij McLaren

WOKING (ANP) - De stoeltjesdans in de Formule 1 is nog niet afgerond. Brits media melden dat de Engelse renstal McLaren de Deen Kevin Magnussen in 2014 een kans geeft. Hij neemt het zitje over van de Mexicaan Sergio Perez.

Teambaas Martin Whitmarsh heeft de wisseling van coureurs nog niet bevestigd, maar liet eerder al wel doorschemeren dan hij zeer onder de indruk is van de 21-jarige Magnussen, die uit opleiding komt van McLaren en dit jaar titel veroverde in de Formule Renault 3.5. Hij wordt volgend seizoen de teammaat van de Engelsman Jenson Button.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d