Huta Galung uitgeschakeld in Sao Paulo

15 november 2013 om 20:10 door © 2013 ANP
Huta Galung uitgeschakeld in Sao Paulo

SAO PAULO (ANP) - Tennisser Jesse Huta Galung heeft zich vrijdag niet weten te plaatsen voor de halve finales van de ATP Challenger Tour Finals. Huta Galung moest in Sao Paulo zijn derde en laatste groepsduel van de Italiaan Filippo Volandri winnen om door te stoten. De Italiaan bleek na drie spannende sets net wat sterker: 4-6 7-6 (5) 6-3.

Huta Galung was het eindejaarstoernooi tussen de acht beste spelers van de challengertour woensdag nog prima begonnen met een zege op Andrej Martin uit Slowakije. Een dag later was Alejandro Gonzalez uit Colombia echter te sterk, waarna ook de als tweede geplaatste Italiaan een maatje te groot was. Die gaat nu samen met Gonzalez verder.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d