Haase nadert top 40 wereldranglijst

4 november 2013 om 07:20 door © 2013 ANP
Haase nadert top 40 wereldranglijst

LONDEN (ANP) - Tennisser Robin Haase nadert de top 40 van de wereldranglijst. De 26-jarige Hagenaar staat op de maandag uitgebrachte ranking op de 44e plaats, waarmee hij vijf plekken winst heeft geboekt ten opzichte van vorige week. Haase drong afgelopen week via de kwalificaties door tot het masterstoernooi van Parijs en bereikte in de Franse hoofdstad de tweede ronde, waarin hij moest buigen voor de Canadees Milos Raonic.

De 44e plek is de hoogste positie van Haase dit jaar. In 2012 stond de Hagenaar even 33e, zijn hoogste ranking ooit. Igor Sijsling leverde op de nieuwste wereldranglijst twee plaatsen in en staat 72e, Jesse Huta Galung zakte naar de 106e positie.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d