'Franse oud-renner Coyot overleden'

24 november 2013 om 22:15 door © 2013 ANP
'Franse oud-renner Coyot overleden'

PARIJS (ANP) - De Franse oud-renner Arnaud Coyot is zondag op 33-jarige leeftijd overleden aan zijn verwondingen na een zwaar auto-ongeval. Dat meldden de Franse media. Coyot was onderweg met zijn nog actieve landgenoten Guillaume Levarlet (Cofidis) en Sébastien Minard (AG2R-La Mondiale).

Volgens de berichten zaten Coyot en Minard als passagiers in de auto bij Levarlet. Deze zou gedronken hebben en de macht over het stuur zijn verloren. Coyot werd met hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis, waar hij zondag overleed. Levarlet en Minard blijven ongedeerd.

Coyot was profrenner van 2003 tot 2012. Hij reed onder meer voor Caisse d' Epargne, Unibet.com en Saur-Sojasun. Hij deed vier keer mee aan de Tour de France.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d