Djokovic betrekt coach en fans in succes

12 november 2013 om 00:25 door © 2013 ANP
Djokovic betrekt coach en fans in succes

LONDEN (ANP) - Novak Djokovic betrok na ze zege op Rafael Nadal in de ATP World Tour-finale ook anderen nadrukkelijk bij zijn succes. ,,Jullie denken misschien dat dit een puur individuele sport is, maar zonder zo'n geweldig team achter je zou je hiertoe niet in staat zijn'', verwees de tennisser naar zijn begeleiders en vele supporters op de volgepakte tribunes in Londen.

Nadal kon, als nummer 1 van de wereldranglijst, vrede hebben met de nederlaag. ,,Ik heb vandaag verloren van een speler die beter was dan ik, van een superspeler. Novak, ik wens je ook veel succes in de finale van de Davis Cup tegen Tsjechië'', zei de Spanjaard, ontspannen lachend. En tot het publiek: ,,Graag tot volgend jaar.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d