Cricketers verslaan Afghanistan

15 november 2013 om 17:45 door © 2013 ANP
Cricketers verslaan Afghanistan

SHARJAH (ANP) - De Nederlandse cricketers zijn het kwalificatietoernooi voor het WK Twenty20 vrijdag begonnen met een overtuigende zege (7 wickets) op Afghanistan. Oranje had het vereiste aantal runs al na 13 van de 20 overs gemaakt, met dank vooral aan aanvoerder Peter Borren.

Mede door zijn 38 not out, inclusief twee zessen, kwam Nederland in Sharjah (Verenigde Arabische Emiraten) uit op 92 runs voor het verlies van drie wickets. Stephen Myburgh (21) en Eric Szwarczynski (24) scoorden eveneens goed. De Afghanen waren begonnen met batten en stelden met 90 all out teleur.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d