Boom kijkt nu al uit naar Utrecht

8 november 2013 om 12:10 door © 2013 ANP
Boom kijkt nu al uit naar Utrecht

UTRECHT (ANP) - Wielrenner Lars Boom kijkt nu al uit naar 2015, als de Tour de France start in Utrecht. ,,Iedere Nederlandse wielrenner kijkt daar naar uit, hoor. Het zou leuk zijn als we dan starten met een korte proloog, maar een etappe is ook goed. Het is gewoon heel mooi dat de Tour naar Nederland komt'', reageerde de prof uit de Belkinploeg, die erkend hardrijder is in heel korte tijdritten.

,,Ik mocht in 2010 in Rotterdam al meedoen en stond in 1996 als jongetje te kijken toen de Tour vanuit Den Bosch door mijn woonplaats Vlijmen kwam. Dat zijn leuke herinneringen. Rotterdam was bijzonder om mee te maken; het was ontzettend druk en één groot feest.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d