'Utrecht heeft financiën rond voor tourstart'

31 oktober 2013 om 21:35 door © 2013 ANP
'Utrecht heeft financiën rond voor tourstart'

UTRECHT (ANP) - De financiën om de start van de Ronde van Frankrijk in 2015 naar Utrecht te halen zijn op orde. Volgens de NOS, die zich beroept op ingewijden, is dat donderdag in een besloten commissievergadering gemeld. Voor de organisatie heeft de stad Utrecht 10 miljoen euro nodig. De gemeente heeft zelf een bedrag van 5 miljoen euro gereserveerd. Het restant moet komen van het bedrijfsleven en zou nu ook gegarandeerd zijn.

Tourorganisator ASO beslist normaal gesproken eind november of de Ronde van Frankrijk na 2010 (Rotterdam) weer in Nederland start.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d