Stybar overweegt te starten bij WK veldrijden

4 oktober 2013 om 11:05 door © 2013 ANP
Stybar overweegt te starten bij WK veldrijden

ANTWERPEN (ANP) - Veldrijder Lars van der Haar moet volgend jaar bij de WK veldrijden in Hoogerheide rekening houden met de concurrentie van Zdenek Stybar. De Tsjechische renner overweegt begin februari weer mee te doen aan de mondiale titelstrijd. Stybar werd in 2010 en 2011 wereldkampioen veldrijden, maar legde zich daarna bij Omega Pharma-Quick Step met succes toe op de weg.

,,Er zijn een paar uitdrukkelijke voorwaarden aan verbonden. Ik moet me fit voelen. En vooral: het moet passen in mijn voorbereiding op de voorjaarsklassiekers op de weg. Daar geef ik absolute voorrang aan", aldus Stybar vrijdag in de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Stybar won dit jaar de Eneco Tour en pakte ook een ritzege in de Ronde van Spanje.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d