Sijsling ronde verder in Zweden

14 oktober 2013 om 19:00 door © 2013 ANP
Sijsling ronde verder in Zweden

STOCKHOLM (ANP) - Igor Sijsling heeft zich maandag geplaatst voor de tweede ronde van het ATP-toernooi in de Zweedse hoofdstad Stockholm. De tennisser uit Amsterdam was in de eerste ronde te sterk voor de Duitser Tobias Kamke: 6-4 6-2.

Sijsling begon stroef tegen Kamke, die op de wereldranglijst 17 plaatsen lager staat. Met name in de eerste set liep zijn service matig. Er vielen breaks over en weer, tot Sijsling op 5-4 zijn opslag wel hield. In de tweede set liep hij uit naar 4-0, waarna het duel snel gespeeld was.

In de volgende ronde treft Sijsling de winnaar van de partij tussen Ernests Gulbis uit Letland en de Fransman Jérémy Chardy.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d