Ligthart verdedigt titel Zesdaagse Amsterdam

14 oktober 2013 om 16:20 door © 2013 ANP
Ligthart verdedigt titel Zesdaagse Amsterdam

AMSTERDAM (ANP) - Pim Ligthart zal deze maand zijn titel op de Zesdaagse van Amsterdam proberen te verdedigen. De renner van Vacansoleil-DCM, volgend jaar rijdend voor Lotto-Belisol, doet een gooi naar de eindzege samen met de Duitser Marcel Kalz. In 2012 wist Ligthart het baanevenement te winnen met zijn kompaan Michael Mörköv uit Denemarken. Mörköv doet dit jaar niet mee.

Jens Mouris maakt samen met Wim Stroetinga zijn opwachting in het Velodrome van Amsterdam. Barry Markus vormt een koppel met de Duitser Robert Bartko. Verder start Raymond Kreder met de Duitser Leif Lampater en rijdt zijn neef Wesley Kreder met de Zuid-Afrikaan Nolan Hoffmann.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d