Horner stapt niet over naar Trek

17 oktober 2013 om 23:35 door © 2013 ANP
Horner stapt niet over naar Trek

NEW YORK (ANP) - De Amerikaanse wielrenner Chris Horner, die dit jaar op 41-jarige leeftijd verrassend de Ronde van Spanje won, zal niet overstappen naar de Amerikaanse ploeg Trek. Dat liet hij donderdagavond via zijn Twitteraccount weten. ,,Ik ga in 2014 ergens anders heen'', meldde Horner, zonder verdere informatie.

Horner reed de afgelopen jaren voor RadioShack-Leopard, dat in 2014 verder gaat als Trek. Door deze ploeg zijn onder anderen al de Luxemburgse broers Andy en Frank Schleck, de Zwitser Fabian Cancellara en de Nederlandse broers Danny en Boy van Poppel aangetrokken.

Horner deed eerder deze maand zijn beklag over het gebrek aan erkenning voor zijn eindzege in de Vuelta. Ook toonde hij zijn onbegrip voor het feit dat hij nog geen nieuw contract had voor 2014.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d