Herstel Brouwer en Meeuwsen

10 oktober 2013 om 22:15 door © 2013 ANP
Herstel Brouwer en Meeuwsen

SAO PAULO (ANP) - Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen hebben zich donderdag in het grandslamtoernooi van Sao Paulo gerevancheerd voor het tegenvallende begin. De Nederlandse wereldkampioenen beachvolleybal wonnen hun tweede groepswedstrijd wel. De Italianen Andrea Tomatis en Alex Ranghieri vormden geen al te groot obstakel. Na 37 minuten stond er 21-14 en 21-19 op het scorebord.

Jon Stiekema en Christiaan Varenhorst, die woensdag juist startten met een knappe zege, konden die meevaller geen vervolg geven tegen Alison Cerutti en Emanuel Rego, als zevende geplaatst. De Brazilianen wonnen in twee sets: 21-18 21-17.

Beide Nederlandse teams hebben een goede kans op een plek in de knock-outfase.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d