Grinham in kwartfinale Shanghai

24 oktober 2013 om 22:00 door © 2013 ANP
Grinham in kwartfinale Shanghai

SHANGHAI (ANP) - Natalie Grinham heeft donderdag de kwartfinales bereikt van het China Open Squash 2013. De geroutineerde Nederlandse versloeg de Egyptische Omneya Abdel Kawy in een heel lang gelijk op gaande partij met 3-2.

,,Ik wilde niet weer in vijf games verliezen”, zei Grinham na afloop, verwijzend naar de nipte nederlaag die ze vorige week in Macau leed tegen Dipika Pallikal. ,,Die drive heeft me erdoorheen gesleept, want er zat qua niveau niet zo veel verschil tussen Omneya en mij.”

Grinham staat vrijdag op de baan tegen de Engelse Alison Water, die geen moeite had met de Egyptische qualifier Nouran Gohar. Bij winst wacht waarschijnlijk de Maleisische favoriete Nicol David, die Amsterdam als thuisbasis heeft, in de halve eindstrijd.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d