Freriks naar Cuneo

10 oktober 2013 om 22:50 door © 2013 ANP
Freriks naar Cuneo

CUNEO (ANP) - Nico Freriks zet zijn volleybalcarrière voort bij Cuneo. De Italiaanse topclub zwaaide de Servische legende Nikola Grbic - op zijn 40e naar Zenit Kazan - donderdag uit en heette de Nederlandse spelverdeler welkom. Die voegt zich vrijdagmiddag al bij de selectie, met onder anderen ook collega-international Jeroen Rauwerdink.

Cuneo had als opvolger van Grbic de 33-jarige Italiaan Manuel Coscione, een oude bekende, al gecontracteerd maar moest op zoek naar nog een 'setter' door de blessure van Javier Gonzalez. De Cubaan heeft dinsdag een herniaoperatie ondergaan en zal geruime tijd moeten revalideren. Freriks, die nog geen werkgever had voor komend seizoen, zal hem zolang vervangen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d