Brouwer/Meeuwsen uitgeschakeld in Sao Paulo

11 oktober 2013 om 08:25 door © 2013 ANP
Brouwer/Meeuwsen uitgeschakeld in Sao Paulo

SAO PAULO (ANP) - Het beachvolleybalduo Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen is vroegtijdig uitgeschakeld in het grandslamtoernooi van Sao Paulo in Brazilië. De Nederlandse wereldkampioenen kwamen niet door de groepsfase. Ze verloren donderdag (plaatselijke tijd) hun derde groepswedstrijd van het Italiaanse koppel Paolo Nicolai en Daniele Lupo. Na drie sets moesten Brouwer en Meeuwsen zich gewonnen geven: 21-18 15-21 18-20.

Jon Stiekema en Christiaan Varenhorst bereikten wel de knock-outfase door hun derde groepsduel overtuigend te winnen van de Canadezen Maverick Hatch en Christian Redmann. Na 30 minuten was de stand 21-18 21-16 in het voordeel van de Nederlanders, die vrijdag in de eerste eliminatieronde de Amerikanen Nicholas Lucena en Ryan Doherty treffen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d