Woods weer speler van het jaar

27 september 2013 om 16:40 door © 2013 ANP
Woods weer speler van het jaar

PONTE VEDRA BEACH (ANP) - Tiger Woods is voor de 11e keer in zijn illustere loopbaan uitgeroepen tot speler van het jaar op de Amerikaanse PGA Tour. Dat liet de organisatie in Ponte Vedra Beach vrijdag weten. ,,Het was een ongelooflijk jaar met vijf overwinningen'', aldus de Amerikaanse golfer.

Hij wist dit seizoen met 6,2 miljoen euro het meeste geld bij elkaar te slaan. Hij won dit jaar echter geen major en het was daarom onzeker of hij deze eretitel wel zou krijgen. Zijn collega's hebben echter toch op hem gestemd. Woods had zijn prijzengeld nog verder kunnen uitbreiden, maar hij liep de eindzege in de FedEx Cup, goed voor een bonus van 7,3 miljoen euro, mis.

Woods' landgenoot Jordan Spieth kreeg de titel 'rookie' van het jaar.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d