Williams met gemak naar halve finales US Open

4 september 2013 om 03:50 door © 2013 ANP
Williams met gemak naar halve finales US Open

NEW YORK (ANP) - Tennisster Serena Williams heeft haar status als favoriet voor de eindzege op de US Open dinsdag nog eens benadrukt. Ze walste in de kwartfinales over de Spaanse Carla Suarez Navarro heen: in minder dan een uur tijd werd het 6-0 6-0.

De Amerikaanse stak haar tegenstander na de korte wedstrijd een hart onder de riem. ,,Ze is een prima speelster'', aldus Williams. Ze verwees onder meer naar de harde wind. ,,De omstandigheden waren erg zwaar en ze was vandaag niet in haar beste doen.''

Williams komt in de halve finale tegenover de Chinese Li Na te staan, die de Russische Ekaterina Makarova versloeg.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d