Wiggins neemt leiding na tijdrit

17 september 2013 om 16:45 door © 2013 ANP
Wiggins neemt leiding na tijdrit

KNOWSLEY (ANP) - De Britse wielrenner Bradley Wiggins heeft met een overtuigende zege in de individuele tijdrit de leiding genomen in de Ronde van Groot-Brittannië. De coureur van Team Sky zegevierde na een rit over 16 kilometer in Knowsley. Onder regenachtige omstandigheden finishte hij in de tijd van 19.54. Zijn landgenoot Ian Stannard eindigde als tweede op 32 seconden. Stannard staat nu ook tweede in het klassement.

Wiggins, de winnaar van de Tour in 2012, bereidt zich met de etappekoers in eigen land voor op de WK tijdrijden komende week in Florence.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d