Vettel snelste op training Singapore

20 september 2013 om 17:35 door © 2013 ANP
Vettel snelste op training Singapore

SINGAPORE (ANP) - Sebastian Vettel heeft vrijdag de snelste tijd laten noteren tijdens de twee vrije trainingen voor de Grote Prijs van Singapore. De Duitse leider in het klassement van de Formule 1 reed in het donker het circuit rond in 1.44,249. Zijn Australische ploeggenoot Mark Webber bij Red Bull eindigde als tweede, vlak voor de Duitser Nico Rosberg in zijn Mercedes.

Guido van der Garde zorgde voor de 19e tijd. De Nederlander was sneller dan zijn Franse ploeggenoot Charles Pic bij Caterham. Ook de coureurs Max Chilton en Jules Bianchi eindigden achter Van der Garde.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d