TVM-baas pleit ook voor 'eigen' pakken in WB

24 september 2013 om 19:25 door © 2013 ANP
TVM-baas pleit ook voor 'eigen' pakken in WB

INZELL (ANP) - In navolging van de hoofdsponsor van Team Activia pleit ook TVM er voor dat de commerciële schaatsteams tijdens de wereldbekerwedstrijden hun eigen pakken mogen dragen. ,,Als bedrijf probeer je je eigen identiteit in de ploeg te leggen, bijvoorbeeld met de kleur van het pak'', zei bestuursvoorzitter Arjan Bos van TVM dinsdag tijdens een persmoment in Inzell. ,,Als je dan maar in drie wedstrijden in je eigen kleur kan rijden, groen in ons geval, dan vind ik dat ten opzichte van het totaal wel heel weinig.''

Tijdens de presentatie van Team Activia pleitte de algemeen directeur van sponsor Danone er maandag ook al voor om veel meer wedstrijden in het 'eigen' pak te rijden. ,,We hebben afgelopen seizoen 12 van de 15 wedstrijden in bondspakken gereden en dat is een model dat niet duurzaam is'', zei Kris Geeraert toen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d