Tafeltenisster Dieker naar EK

20 september 2013 om 17:50 door © 2013 ANP
Tafeltenisster Dieker naar EK

ARNHEM (ANP) - Suzanne Dieker heeft zich vrijdag als vierde Nederlandse tafeltennisster geplaatst voor de EK in het Oostenrijkse Schwechat. Ze was vrijdag de beste in een kwalificatietoernooi dat bondscoach Elena Timina met het oog op de Europese eindronde had georganiseerd. Dieker versloeg de overige kandidaten Alice Barendregt, Kim Vermaas en Rianne van Duin.

Timina was tevreden over Dieker. ,,Alle speelsters hebben goed gespeeld en laten zien wat ze waard zijn. Suzanne kwam hier duidelijk als sterkste uit naar voren en is een goede toevoeging voor de selectie. Hopelijk ziet zij deze kwalificatie als een kans om in de komende jaren van grotere betekenis te kunnen zijn voor het Nederlandse team.''

Li Jiao, Linda Creemers en Britt Eerland waren al zeker van deelname aan de EK, die op 4 oktober van start gaan.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d