Sponsor valt voor charme van Bart Swings

30 september 2013 om 17:05 door © 2013 ANP
Sponsor valt voor charme van Bart Swings

HAARZUILENS (ANP) - Na een lange zoektocht heeft de Belgische topschaatser Bart Swings dan toch een grote sponsor gevonden. Het Noorse meubelmerk Stressless gaat de vertrouweling van coach Bart Veldkamp en diens ploeg financieel ondersteunen. Team Swings gaat voortaan door het leven als Team Stressless.

Het Noorse bedrijf heeft beloofd elke euro die binnenkomt via de 'crowdfundingsactie' voor Swings, te verdubbelen. Dat project werd 6 weken geleden gelanceerd om de voorbereiding op de Olympische Spelen in het Russische Sotsji voor Swings en co te verbeteren. ,,We zijn gevallen voor de charme van Bart'', liet commercieel directeur Thomas van Aalten maandag in Haarzuilens weten.

Met zijn inzamelingsactie onder het publiek heeft Swings inmiddels 85.000 euro opgehaald, waarvan 35.000 euro aan goederen (kleding en fietsen).

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d