Spanjaarden aan kop na tweede dag KLM Open

13 september 2013 om 19:35 door © 2013 ANP
Spanjaarden aan kop na tweede dag KLM Open

ZANDVOORT (ANP) - De Spaanse golfers Miguel Angel Jiménez en Pablo Larrazábal gaan na de tweede dag van het KLM Open gezamenlijk aan de leiding. Jiménez, ook na de eerste dag al leider, ging op de Kennemer in Zandvoort rond in 67 slagen. Larrazábal rondde de baan in een slag minder. Zij staan nu totaal op 131 (-9).

Het Spaanse tweetal wordt op een slag gevolgd door drie andere golfers. Van hen had de Engelsman Simon Dyson een uitstekende dag. Dankzij een ronde van 63 steeg hij liefst 28 plaatsen. Hij deelt de derde plek met zijn landgenoot Oliver Fischer en Julien Quesne uit Frankrijk.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d