Poels en Westra stappen uit Vuelta

7 september 2013 om 15:30 door © 2013 ANP
Poels en Westra stappen uit Vuelta

ANDORRA (ANP) - Wout Poels en Lieuwe Westra zijn zaterdag afgestapt in de 14e etappe van de Ronde van Spanje. Beide renners maken deel uit van de ploeg Vacansoleil-DCM die na dit seizoen de sponsors ziet afhaken. Ze hebben allebei al een nieuwe ploeg voor volgend seizoen. Poels tekende bij Omega Pharma - QuickStep, Westra vervolgt zijn loopbaan bij Astana.

Poels en Westra reden een onopvallende Vuelta en bezetten een zeer bescheiden positie in het algemeen klassement; Poels stond 133e, Westra 156e. Poels is geselecteerd voor de WK-wegrace die over ruim 3 weken in Florence wordt verreden, Westra komt daar uit in de individuele tijdrit.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d