Omega Pharma sponsort wielerploeg nog 2 jaar

17 september 2013 om 20:15 door © 2013 ANP
Omega Pharma sponsort wielerploeg nog 2 jaar

AMSTERDAM (ANP) - Omega Pharma heeft het aflopende sponsorcontract met de Belgische wielerploeg Omega Pharma-QuickStep van manager Patrick Lefevere met 2 jaar verlengd. Dat maakten beide partijen dinsdag bekend. Het farmaceutische bedrijf blijft nu ten minste tot eind 2015 een van de hoofdsponsors van de formatie waar onder anderen Nikki Terpstra zijn wedstrijden voor fietst.

,,Deze contractverlenging is heuglijk nieuws'', reageerde Lefevere.,,We wisten al langer dat eigenaar Zdenek Bakala zeker verder zou gaan met het team tot 2015, maar het is ook bijzonder mooi dat de hoofdsponsors ons trouw blijven.''

Lefevere wilde niet kwijt of er vanaf komend jaar ook meer geld in de ploeg wordt geïnvesteerd. ,,We beschikken over genoeg financiële middelen om onze WorldTourploeg draaiende te houden.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d