Massa bevestigt vertrek bij Ferrari

10 september 2013 om 21:10 door © 2013 ANP
Massa bevestigt vertrek bij Ferrari

MONZA (ANP) - De Braziliaanse formule 1-coureur Felipe Massa heeft dinsdag bevestigd dat hij na dit seizoen vertrekt bij Ferrari. De 32-jarige Massa is sinds 2006 in dienst bij de Italiaanse renstal, waarvoor hij 11 grands prix won. Naar alle waarschijnlijkheid maakt Ferrari op korte termijn bekend dat de Finse coureur Kimi Räikkönen de Braziliaan volgend seizoen opvolgt.

Massa ligt al geruime tijd onder vuur bij Ferrari, omdat hij de concurrentiestrijd met zijn Spaanse teamgenoot Fernando Alonso niet aankan. De coureur uit São Paulo gaat op zoek naar een nieuw team, waarmee hij volgend seizoen om de wereldtitel wil strijden.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d