Martin voert Duitse WK-ploeg aan

17 september 2013 om 13:25 door © 2013 ANP
Martin voert Duitse WK-ploeg aan

FRANKFURT (ANP) - Tony Martin is de belangrijkste troef in de Duitse ploeg voor de wereldkampioenschappen wielrennen op de weg eind deze maand in Florence. Martin verdedigt zijn titel in de individuele tijdrit. Ook Patrick Gretsch van het Nederlandse Argos-Shimano en Bert Grabsch komen uit op dit onderdeel.

De sprinters Marcel Kittel en Andre Greipel laten de WK schieten. De wegploeg bestaat nu uit zes renners: John Degenkolb en Simon Geschke van Argos-Shimano, Paul Martens van Belkin en Marcus Burghardt (BMC), Dominik Nerz (BMC) en Fabian Wegmann (Garmin-Sharp).

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d