Huta Galung na één wedstrijd klaar in Metz

17 september 2013 om 17:15 door © 2013 ANP
Huta Galung na één wedstrijd klaar in Metz

METZ (ANP) - Tennisser Jesse Huta Galung is dinsdag al in de eerste ronde van het ATP-toernooi van Metz uitgeschakeld. De Zuid-Afrikaan Kenny De Schepper bleek met 6-3 6-2 veel te sterk voor de 27-jarige Haarlemmer. De partij in de Franse stad aan de Moezel duurde net iets langer dan een uur.

De Schepper moet het woensdag in de tweede ronde opnemen tegen Gilles Simon. De als tweede gerangschikte Fransman had in de eerste ronde een 'bye' (een vrijstelling).

Later op dinsdag komt ook Igor Sijsling nog in actie. Hij treft thuisspeler Paul-Henri Mathieu. De winnaar van die partij speelt woensdag in de tweede ronde tegen de als zesde geplaatste Amerikaan Sam Querrey.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d