Hewitt buigt voor Joezjni in New York

3 september 2013 om 23:00 door © 2013 ANP
Hewitt buigt voor Joezjni in New York

NEW YORK (ANP) - Oudgediende Lleyton Hewitt heeft het dinsdag in New York niet gered in de vierde ronde van het US Open. De 32-jarige Australiër moest zich in vijf sets gewonnen geven tegen de 1 jaar jongere Mikhail Joezjni: 6-3 3-6 6-7 (3) 6-4 7-5.

De Rus is als 21e geplaatst op Flushing Meadows. Het was pas zijn tweede zege tegen Hewitt in de zevende onderlinge wedstrijd. De strijdlustige Australiër liet zowel in de vierde als in de vijfde set een ruime voorsprong glippen waarna Joezjni uiteindelijk zijn tweede matchpoint benutte.

Hewitt schakelde eerder in New York onder anderen de Argentijn Juan Martin del Potro, de nummer 6 van de plaatsingslijst, uit.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d