Golfer Johnson wint in Lake Forest

16 september 2013 om 21:45 door © 2013 ANP
Golfer Johnson wint in Lake Forest

LAKE FOREST (ANP) - Golfer Zach Johnson heeft maandag het PGA-toernooi in Lake Forest op zijn naam geschreven. De Amerikaan dankte zijn zege in de in de staat Illinois gelegen stad aan een sterke laatste ronde van 65 slagen.

Johnson eindigde met 268 slagen. Hij hield zijn landgenoot Nick Watney met twee slagen achter zich. Jim Furyk kwam niet verder dan een derde plaats. De Amerikaan stal nog de show in de tweede ronde, die hij in 59 slagen liep. Dat was maar liefst 12 slagen onder het baangemiddelde.

Tiger Woods moest genoegen nemen met een 11e plaats. Hij kreeg na afloop van de tweede ronde een boete van twee slagen extra omdat hij een takje had verlegd.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d