Gadzuric duikt op bij LA Lakers

27 september 2013 om 19:55 door © 2013 ANP
Gadzuric duikt op bij LA Lakers

LOS ANGELES (ANP) - De Nederlandse basketballer Dan Gadzuric maakt mogelijk een verrassende rentree in de NBA. De ervaren 2,11 meter lange center (35) is door de Los Angeles Lakers uitgenodigd voor een trainingskamp in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Dat meldden Amerikaanse media.

Gadzuric was in het seizoen 2011-2012 voor het laatst actief in de NBA. Toen kwam hij uit voor de New York Knicks. Eerder speelde hij onder meer voor de Milwaukee Bucks. Afgelopen seizoen verdiende hij zijn geld in Venezuela.

Of de geboren Hagenaar ook daadwerkelijk een contract kan verdienen, is nog onzeker. Lokale media vermoeden dat Gadzuric vooral als sparringpartner wordt opgetrommeld.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d