Derksen en Lafeber fit in Zandvoort

10 september 2013 om 18:05 door © 2013 ANP
Derksen en Lafeber fit in Zandvoort

ZANDVOORT (ANP) - Golfers Maarten Lafeber en Robert-Jan Derksen slaan donderdag fit af voor het KLM Open. Beide routiniers raakten in aanloop naar hun thuistoernooi van de Europese Tour geblesseerd, maar ze zijn inmiddels volledig hersteld. Joost Luiten geldt als de grootste Nederlandse kanshebber op de eindzege op de Kennemer in Zandvoort.

De 27-jarige Bleiswijker is in vorm. Hij won dit jaar in juni al een toernooi en eindigde daarna nog eens drie keer in de top 10. ,,De verwachtingen zijn hoog, omdat ik goed heb gespeeld. Zo werkt dat nu eenmaal. Ik sta met vertrouwen op de baan en speel lekker, dus ik wil zeker meedoen om de overwinning'', zei Luiten dinsdag in Zandvoort.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d