Bestuur KNSB blijft aan na vertrek Terpstra

3 september 2013 om 22:45 door © 2013 ANP
Bestuur KNSB blijft aan na vertrek Terpstra

UTRECHT (ANP) - Het bestuur van de nationale schaatsbond KNSB blijft zitten, ondanks het vertrek van voorzitter Doekle Terpstra. Dat meldt de website schaatsen.nl dinsdagavond na de ledenvergadering van de bond. ,,Op de vraag of we door willen gaan, hebben we 'ja' gezegd'', aldus bestuurslid Sippy Tigchelaar.

Formeel moest de ledenraad van de bond dinsdag tijdens de vergadering nog instemmen met het vrijwillige vertrek van de Fries Terpstra. De bestuurder was anderhalve week geleden in opspraak geraakt door een publicatie in het AD, waarin werd gesuggereerd dat Terpstra niet integer had gehandeld in de zaak omtrent de nieuw te bouwen schaatshal voor topsport.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d