Bakelants: overgang naar team Alonso mislukt

24 september 2013 om 10:00 door © 2013 ANP
Bakelants: overgang naar team Alonso mislukt

FLORENCE (ANP) - Jan Bakelants dacht dat hij voor komend seizoen een nieuwe ploeg had gevonden. Tot grote teleurstelling van de Belgische renner, dit jaar winnaar van een rit in de Tour, gaat zijn overgang naar het wielerteam van formule 1-coureur Fernando Alonso niet door. Het project van de Spanjaard is van de baan.

,,De hemel is op mijn kop gevallen. En dat is een understatement", schrijft de renner van RadioShack dinsdag in zijn column in de Belgische krant Gazet van Antwerpen. ,,Ik had een akkoord met de ploeg van Fernando Alonso, het oude Euskaltel-Euskadi. Na een gesprek met hun manager zag ik dat nieuwe team helemaal zitten. Tot maandagochtend was ik zeker van mijn team voor volgend seizoen. Sterker zelfs, de contracten lagen klaar. Die zouden hier in Toscane getekend worden. Maar nu gaat het hele project niet door."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d