Argos met Dumoulin en Barguil naar Lombardije

30 september 2013 om 15:00 door © 2013 ANP
Argos met Dumoulin en Barguil naar Lombardije

COMO (ANP) - Argos-Shimano heeft Tom Dumoulin en Warren Barguil opgenomen in de zevenkoppige selectie voor de Ronde van Lombardije, die zondag wordt verreden. De ploegleiding hoopt dat beide jongelingen in de finale een rol van betekenis kunnen spelen.

Met de Fransman Thomas Damuseau krijgt Barguil, die in de Vuelta twee ritten won, een landgenoot mee. De selectie bestaat verder uit Johannes Fröhlinger (Dui), François Parisien (Can), Tom Peterson (VSt) en Georg Preidler (Oos).

,,We gaan proberen in de vroege ontsnapping te zitten'', aldus ploegleider Addy Engels. ,,Dit is een grote wedstrijd dus dit wordt een prima ervaring voor onze jonge renners.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d