Arantxa Rus in finale Alphen

7 september 2013 om 14:00 door © 2013 ANP
Arantxa Rus in finale Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN (ANP) - Tennisster Arantxa Rus heeft zaterdag de finale bereikt van het TEAN International in Alphen aan den Rijn. Rus was in haar halve finale te sterk voor landgenote Lesley Kerkhove. In de finale treft ze de Duitse Carina Witthoeft, de nummer 1 van de plaatsingslijst.

Rus, met een wildcard in het toernooi beland, had niet meer dan twee sets (6-4 6-2) nodig tegen Kerkhove, vorig jaar nog finaliste. Witthoeft kwam na winst in de eerste set (6-3) tegen Richel Hogenkamp in de tweede set in de problemen. De Doetinchemse nam een voorsprong van 4-0 maar won daarna geen enkele game meer tegen de kreunende favoriete en verloor, 6-4.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d