Alonso: voorlopig geen Contador

7 september 2013 om 13:45 door © 2013 ANP
Alonso: voorlopig geen Contador

MONZA (ANP) - Formule 1-coureur Fernando Alonso ziet voorlopig geen mogelijkheid Alberto Contador op te nemen in de wielerploeg die hij vanaf volgend jaar bezit. De Spanjaard uit de Ferrari-renstal nam vorige week de licentie over van Euskaltel, de sponsor die uit de wielersport stapt. De komst van Contador, een goede vriend van hem, komt pas in 2015 aan de orde, liet Alonso weten in sportkrant Marca.

,,Hopelijk wordt dit een mooi en solide project maar voor 2014 zijn er niet veel renners die we nog kunnen contracteren. Daarvoor is het te laat, in 2015 willen we wel groot uitpakken'', zei Alonso, die ook weet dat Contador in principe tot en met 2015 vastligt bij de wielerploeg Saxo van Bjarne Riis. ,,De ploeg heeft nog geen naam, we wachten op de komst van sponsors'', vertelde Alonso die op een kruisbestuiving hoopt. ,,De Formule 1 en het wielrennen kunnen van elkaar leren.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d