Wielrenner Elmiger leidt Ronde van Limousin

20 augustus 2013 om 18:00 door © 2013 ANP
Wielrenner Elmiger leidt Ronde van Limousin

ROCHECHOUART (ANP) - Wielrenner Martin Elmiger heeft dinsdag de eerste etappe in de 46e editie van de Ronde van de Limousin gewonnen. De Zwitser was in de slotmeters van de rit over 168 kilometer van Limoges naar Rochechouart net iets sneller dan de Japanner Yukiya Arashiro. De Italiaan Andrea Di Corrado eindigde als derde.

Het drietal ontsnapte 4 kilometer voor de finish uit een kopgroep van 11 renners. Sergey Lagutin, Pierrick Fédrigo, Romain Lemarchand, Anthony Delaplace, Guillaume Bonnafond, Arnaud Gerard, Davide Malacarne en Yannick Martinez hadden geen antwoord op een tempoversnelling.

Elmiger start woensdag in de gele leiderstrui aan de tweede etappe van de Franse rittenkoers.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d