Snowboardster Maas zeker van Spelen

30 augustus 2013 om 19:50 door © 2013 ANP
Snowboardster Maas zeker van Spelen

ARNHEM (ANP) - Snowboardster Cheryl Maas is zeker van een ticket voor de Olympische Spelen, volgend jaar februari in Sotsji. Sportkoepel NOC*NSF heeft de voordracht van de Nederlandse Ski Vereniging vrijdag gehonoreerd. De 28-jarige Maas zal in Rusland uitkomen op het onderdeel slopestyle.

De Brabantse eindigde eerder deze maand als derde bij de wereldbekerwedstrijd in het Nieuw-Zeelandse Cardrona. Ze maakte daar haar rentree nadat een zware knieblessure haar 8 maanden aan de kant had gehouden.

Ook haar collega's Nicolien Sauerbreij (parallelslalom en parallelreuzenslalom), Dimi de Jong (halfpipe) en Bell Berghuis (snowboardcross) zijn zeker van een startbewijs voor Sotsji.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d