Sijsling moet wachten in regenachtig New York

28 augustus 2013 om 20:45 door © 2013 ANP
Sijsling moet wachten in regenachtig New York

NEW YORK (ANP) - Tennisser Igor Sijsling moet woensdag geduld hebben in New York. Vanwege regen ligt het programma van de US Open stil. De 26-jarige Amsterdammer is als derde aan de beurt op baan 4 voor zijn partij in de eerste ronde tegen de Duitser Peter Gojowczyk.

De openingspartij op 'court 4' tussen Michail Joezjni en Nicolas Mahut was nog volop aan de gang toen het begon te regenen in New York. De Russische routinier won de eerste twee sets, in de derde staat het 2-2. Als die partij is afgelopen, komen Kaia Kanepi en Anna Schmiedlova op de baan voor hun partij in de tweede ronde van het vrouwentoernooi.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d