Radwanska stoomt door op US Open

28 augustus 2013 om 19:00 door © 2013 ANP
Radwanska stoomt door op US Open

NEW YORK (ANP) - De Poolse tennisster Agnieszka Radwanska heeft woensdag zonder problemen de derde ronde van de US Open gehaald. De nummer 3 van de plaatsingslijst was in twee sets klaar met Maria-Teresa Torro-Flor uit Spanje: 6-0 7-5.

Radwanska had in de eerste ronde met Silvia Soler-Espinosa ook al een Spaanse opponente verslagen (6-1 6-2). In de derde ronde staat ze tegenover de Russin Anastasia Pavlioetsjenkova, die Ashleigh Barty uit Australië klopte (6-4 6-0).

De 24-jarige tennisster uit Krakau bereikte dit jaar bij alle grandslamtoernooien al minimaal de laatste acht. Op de Australian Open en Roland Garros strandde Radwanska in de kwartfinales, op Wimbledon waren de halve finales haar eindstation.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d