Kromowidjojo hongerig naar meer

3 augustus 2013 om 11:25 door © 2013 ANP
Kromowidjojo hongerig naar meer

BARCELONA (ANP) - Ranomi Kromowidjojo kijkt uit naar haar komende optredens bij de wereldtitelstrijd zwemmen in Barcelona. Na de bronzen plak op de 100 meter vrij wil de olympische kampioene nog vaker op het erepodium in de Spaanse stad. ,,Na de race van vrijdag lag ik in mijn bed met een hongerig gevoel naar meer'', zei de olympische kampioene na haar race in de series van de 50 meter vrij. ,,Ik kijk uit naar de finale van de 50 meter vlinder vanavond. Het zal heel spannend worden.''

Ze kwalificeerde zich met een tijd van 24,68 als vierde voor de halve eindstrijd van de 50 meter vrij. ,,Ik heb niet alles gegeven. Maar het ging wel al heel hard voor de ochtend. Ik denk dat het in de halve finales niet veel harder zal gaan. Maar ik focus me eerst op de 50 vlinder.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d