Haase: was niet goed genoeg

27 augustus 2013 om 08:40 door © 2013 ANP
Haase: was niet goed genoeg

NEW YORK (ANP) - Volgens Robin Haase ligt zijn nederlaag in de eerste ronde van de US Open volledig aan hemzelf. De Haagse tennisser was maandag (plaatselijke tijd) niet opgewassen tegen de Canadese qualifier Frank Dancevic (6-7 6-3 5-7 6-7). ,,Ik was op bepaalde momenten gewoon niet goed genoeg'', zei hij tegen De Telegraaf.

Haase had tijdens de partij last van zijn rug, maar wilde dat euvel niet als excuus gebruiken. ,,Twee dagen geleden kon ik nog niet lopen van de pijn in de rug, maar voor deze wedstrijd had ik nauwelijks last'', erkende hij. ,,Ik heb tijdens de partij alles geprobeerd, maar in fysiek en mentaal opzicht zat het vandaag net niet helemaal goed. Dat is vreselijk balen, maar ik kan er niets meer aan doen.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d