Ferrari wil resultaten zien van Massa

28 augustus 2013 om 21:45 door © 2013 ANP
Ferrari wil resultaten zien van Massa

MARANELLO (ANP) - Als Felipe Massa ook volgend jaar voor het formule 1-team van Ferrari wil rijden, moet hij wel resultaten laten zien. Volgens teambaas Stefano Domenicali is het niet vanzelfsprekend dat het aflopende contract van de Braziliaan wordt verlengd.

,,Het liefst zie ik hem blijven. Hij is een goede jongen, die hard werkt voor het team. Als je om je heen kijkt, zijn er niet veel coureurs die je in kan zetten en die direct voor resultaten zorgen'', zei Domenicali woensdag. ,,Maar we willen resultaten zien, daarom nemen we geen overhaaste beslissingen. Het gaat erom wat het beste is voor het team.''

Massa heeft al sinds 2008 geen race meer gewonnen en wordt ook dit seizoen overklast door zijn teamgenoot Fernando Alonso. De Spanjaard scoorde meer dan twee keer zoveel punten: 151 om 67.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d