Elmiger wint Ronde van de Limousin

23 augustus 2013 om 18:25 door © 2013 ANP
Elmiger wint Ronde van de Limousin

LIMOGES (ANP) - Wielrenner Martin Elmiger heeft vrijdag de eindzege in de Ronde van de Limousin voor zich opgeëist. De Zwitser in dienst van IAM Cycling reed al in de leiderstrui en die kwam in de slotrit naar Limoges niet meer in gevaar. De etappewinst ging naar de Fransman Stéphane Rossetto die in de slotfase wegreed uit een kopgroep van vijf renners.

Achter Rossetto werd zijn landgenoot Guillaume Levarlet tweede. De Spanjaard Angel Madrazo werd derde. Pim Ligthart was in de slotrit en in het eindklassement de beste Nederlander. In de straten van Limoges kwam de renner van Vacansoleil-DCM als negende over de finish, in het klassement eindigde hij als 16e. De Japanner Yukiya Arashiro werd in het algemeen klassement tweede, voor de Italiaan Andrea Di Corrado.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d