Bertens: geen leuke afsluiter

27 augustus 2013 om 08:20 door © 2013 ANP
Bertens: geen leuke afsluiter

NEW YORK (ANP) - Haar uitschakeling in de eerste ronde van de US Open, betekende voor Kiki Bertens direct het einde van haar tennisseizoen. De Zuid-Hollandse was maandag in twee sets de mindere van de Chinese Joe Zheng: 1-6 3-6. Bertens had al voor het grandslamtoernooi besloten een operatie aan haar enkel te ondergaan, waardoor ze zo'n 3 maanden uit de running is.

,,Het is niet leuk om het seizoen zo af te sluiten'', zei Bertens tegen tennistv.nl. ,,Ik merkte dat ik er met de rem op speelde, dat maakt het lastig qua bewegen. Toch bleef ik er voor gaan en kwam ik in de tweede set zelfs met 3-1 voor, maar het zat er helaas alleen niet in.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d