Belkin met vier Nederlanders naar Vuelta

20 augustus 2013 om 17:15 door © 2013 ANP
Belkin met vier Nederlanders naar Vuelta

RIJSWIJK (ANP) - Wielerformatie Belkin heeft vier Nederlanders geselecteerd voor de aankomende Ronde van Spanje. Naast de klassementsrenners Bauke Mollema en Laurens ten Dam maken Theo Bos en Stef Clement deel uit van de selectie, waarin de Duitser Robert Wagner Mark Renshaw vervangt. De Australiër is ziek en heeft besloten niet te starten.

Met Mollema en Ten Dam, de nummers 6 en 13 van de Tour, mikt Belkin opnieuw op een hoge eindklassering. De Spanjaarden Juan Manuel Gárate en Luis León Sánchez moeten in de bergen de nodige ondersteuning bieden. Sprinter Bos gaat voor een ritzege en krijgt daarbij vooral hulp van de Australiër Graeme Brown. Zijn landgenoot David Tanner, die nog geen grote ronde reed, completeert het negental.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d